IMG_6422Ik groeide op in Nederland, maar bracht de zomers altijd door in Ayvalik, Turkije; op de olijfgaard van mijn ouders. Het marineren van de olijven en het bereiden van tapenades leerde ik al als jong meisje.

Het combineren van Nederlandse kaas en de tapenades uit Ayvalik werd een passie waar mijn familie, vrienden en kennissen steeds meer vraag naar hadden.

 

En zo ontstond de verwezenlijking van mijn droom: een eigen delicatessenwinkel met tapenades en olijven die net even anders zijn , met kaas, noten en zoete verleidingen. De combinatie van diverse producten uit verschillende landen en streekproducten maakt ons assortiment juist zo bijzonder.

Op 2 december 2015 openden we onze winkel Mezze Delicatessen op de Brouwerij, waar ik elke dag met veel passie werk, samen met mijn man en kinderen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, elke klant is voor ons bijzonder en moet zich bovenal welkom voelen. Hier halen wij onze krachten uit en staan daarom 7 dagen in de week voor u klaar!